رئیس سازمان امور دانشجویان:
ارتباط دانشجویان ایرانی در خارج نباید با کشور قطع شود
مهندس وب: به گزارش مهندس وب، رییس سازمان امور دانشجویان با اعلان اینکه ارتباط دانشجویان ایرانی در خارج نباید با کشور قطع شود، اظهار داشت: این دانشجویان اگر گرفتار مشکلاتی شوند، باید بتوانند به سادگی به کشور ورود و خروج داشته باشند.
به گزارش مهندس وب به نقل از ایسنا، به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر سعید حبیبا در آخرین روز از سفر خود به کشور چین در یک نشست صمیمی با دانشجویان، استادان و محققان ایرانی دانشگاه های چین که در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در چین برگزار گردید، اظهار داشت: تحصیل در کشور چین فرصت مغتنمی است که باید به آن توجه ویژه داشته باشید و از آن به خوبی استفاده کنید.
وی اضافه کرد: دوری از وطن و خانواده برای شما دشوار است و بنده به آن آگاه هستم؛ به این علت به عنوان یک پدر و معلم به شما عرض می کنم که از زمانی که در اختیار دارید به خوبی بهره مند شوید تا بعد از گذشت زمان پشیمان نباشید و به خود افتخار کنید.
رییس سازمان امور دانشجویان با تأکید بر این که ارتباطات دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در کشورهای دیگر به هیچ عنوان نباید با کشور ایران قطع شود، اظهار داشت: باید شرایطی فراهم گردد تا دانشجویان ایرانی که در سرتاسر جهان مشغول به تحصیل هستند و گرفتار مشکلاتی شده اند، بتوانند به سادگی به کشور ورود و خروج داشته باشند.
معاون وزیر علوم اظهار داشت: دانشجویان ایرانی بهترین ظرفیت ما برای توسعه دیپلماسی علمی با سایر کشورها هستند.
در بخش دیگر این جلسه دانشجویان مشکلات و دغدغه های خودرا مطرح نمودند و دکتر حبیبا اعلام داشت که مسایل آنها پیگیری خواهد شد.
منبع: webengineers.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب