فعال حوزه دانشجویی با اشاره به سخنان روز گذشته رهبری در جمع مردم آذربایجان شرقی:

تمرکز بر تولید محتوای آگاهی بخش در فضای دانشجویی در جهت تأکید رهبری بر نقش اصحاب دانش و آموزش در میدان نرم افزاری است

تمرکز بر تولید محتوای آگاهی بخش در فضای دانشجویی در جهت تأکید رهبری بر نقش اصحاب دانش و آموزش در میدان نرم افزاری است

به گزارش مهندس وب، فعال حوزه دانشجویی قیام ۲۹ بهمن را یک نقطهٔ عطف تاریخی دانست که روحیهٔ مقاومت و ایمان را در ریشه فرهنگی آذری زبانان نهادینه کرده و تصریح کرد: در جهت تأکید بر منویات مقام معظم رهبری، تمرکز بر تولید محتوای آگاهی بخش در فضای دانشجویی در جهت تاکید ایشان بر نقش اصحاب هنر، دانش و آموزش در میدان نرم افزاری است.


حسین اسلامی فعال حوزه دانشجویی در گفتگو با ایسنا، ضمن اشاره به دیدار روز گذشته مقام معظم رهبری با مردم آذربایجان شرقی در سالروز قیام عظیم مردم تبریز در ۲۹ بهمن ۱۳۵۶، اظهار نمود: قیام ۲۹ بهمن یک نقطهٔ عطف تاریخی است که روحیهٔ مقاومت و ایمان را در ریشه فرهنگی آذری زبانان نهادینه کرده است. امروز، جوانان تبریز در عین استفاده از ابزارهای مدرن، بخصوص در فضای مجازی، میکوشند این ارزش ها را با اقدامات عملی پیوند بزنند. مثلاً، تشکل های دانشجویی، جلسات تحلیل تاریخ شفاهی انقلاب را برگزار می کنند یا در پروژه های مردمی مانند کمک به محرومان، غیرت دینی را به نمایش می گذارند. این نسل، با الهام از شهدایی مانند شهید باکری، می داند که پیشرفت کشور بدون تکیه بر هویت اسلامی ممکن نیست.
وی ادامه داد: ما در فضای دانشجویی، تمرکزمان بر تولید محتوای آگاهی بخش است. مثلاً، یک گروه از هم دانشگاهی هایم، پادکستی به نام «تبریزِ مقاومت» راه انداخته اند که به بررسی نقش آذربایجان در مقاطع حساس تاریخ می پردازد. همچنین، با همکاری اساتید دانشگاه، کارگاه های آموزشیِ «سواد رسانه ای» برگزار می نماییم تا دانشجویان بتوانند اخبار جعلی را شناسایی کنند. این اقدامات، در جهت تاکید رهبری بر نقش اصحاب فکر و هنر در میدان نرم افزاری است.
اسلامی اضافه کرد: ستارخان تنها یک نام در کتاب های تاریخ نیست؛ او نماد مقاومت در مقابل استکبار است.
این فعال حوزه دانشجویی اظهار داشت: ما دانشجویان هر سال نمایشگاه های عکسی از مجاهدت های این شخصیت ها برگزار می نماییم. حتی در یک اقدام نوین، دانشجویان رشتهٔ کامپیوتر، بازی کامپیوتری «سپهبد باکری» را طراحی کردند که نسل جوان را با روحیهٔ دفاع مقدس آشنا می کند. این خلاقیت ها نشان داده است که تاریخ می تواند با زبان امروزی بازگو شود.
وی اظهار داشت: پیشتازی در علوم نوین و حفظ هویت، دو بال حرکت ماست. مثلاً، دانشجویان مهندسی تبریز، استارت آپی برای بازیافت پسماندهای صنعتی راه انداخته اند که همزمان با اشتغال زایی، به محیط زیست کمک می نماید. از طرفی، در حوزهٔ فرهنگ، گروههای تئاتر دانشجویی، نمایش هایی با مبحث وحدت ملی و مبارزه با تحریف های تاریخی اجرا می کنند. اینها نمونه های عینی از الگوسازیِ مورد تاکید رهبری است.
اسلامی درانتها اظهار داشت: هویت ما مانند یک فرش ایرانی است تاروپودش از اسلام و فرهنگ آذری است. دانشجویان زبان ترکی را در کنار قرآن می آموزند و جشنواره های شعر ترکی با مضامین انقلابی برگزار می کنند. در عین حال، با گروههای جدایی طلب که هویت را از دین جدا می کنند، مقابله می کنند.



1403/11/30
09:54:05
0.0 / 5
3655
تگهای خبر: آموزش , استارت آپ , بازی , پروژه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
مهندس وب
لینک دوستان مهندس وب
مهندس وب web engineers