چالش های اساسی صنعت لاستیک برای ایجاد تحول دیجیتال

چالش های اساسی صنعت لاستیک برای ایجاد تحول دیجیتال

به گزارش مهندس وب، دبیر ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی ریاست جمهوری، هزینه بالای پیاده سازی تکنولوژی های جدید، کمبود نیروی انسانی متخصص و مقاومت در مقابل تغییر را از چالش های موجود در راه تحول دیجیتال صنعت لاستیک دانست و اظهار داشت: استفاده از فناوری های دیجیتال راهکاری برای هوشمندسازی فرآیندها و افزایش کارآمدی در این صنعت است.


به گزارش مهندس وب به نقل از ایسنا، سید محمد کرباسی در همایش تخصصی تحول دیجیتال در صنعت لاستیک ضمن اشاره به نقش روز افزون فناوری هایی نظیر اینترنت اشیاء (IoT)، هوش مصنوعی (AI)، تحلیل داده های بزرگ (Big Data) و محاسبات ابری در صنایع مختلف، این فناوری ها را ابزاری کارآمد برای تحول در صنعت لاستیک دانست.
وی اظهار نمود: استفاده از این تکنولوژی ها نه تنها باعث افزایش بهره وری و کاهش هزینه ها می شود، بلکه امکان تولید محصولات جدید باکیفیت بالاتر و ایجاد تجربیات نوین برای مشتریان را هم فراهم می آورد.
دبیر ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی ریاست جمهوری، در ادامه با تاکید بر اهمیت تغییرات ساختاری و سازمانی برای پیاده سازی موفق تحول دیجیتال، تصریح کرد: «فرهنگ سازمانی مبتنی بر نوآوری»، «یادگیری مستمر و انعطاف پذیری» و همینطور «تشکیل تیم های چند رشته ای و متخصصان دیجیتال در سازمان ها» همچون عوامل کلیدی در این حوزه به شمار می روند.
کرباسی با تکیه بر این که جمع آوری، تحلیل و استفاده صحیح از داده ها برای بهبود تصمیم گیری و افزایش بهره وری، همچون اقدامات ضروری در راه تحول دیجیتال است، به کاربردهای متنوع فناوری های دیجیتال در حوزه های مختلف زنجیره تأمین صنعت لاستیک همچون تولید، تدارکات، انبارداری و ردیابی محصولات اشاره نمود و خاطرنشان کرد: استفاده از این تکنولوژی ها راهکاری برای هوشمندسازی فرآیندها و افزایش کارآمدی در این صنعت به حساب می آید.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، وی به چالش های موجود در راه تحول دیجیتال صنعت لاستیک هم پرداخت و از «هزینه بالای پیاده سازی فناوری های نوین»، «کمبود نیروی انسانی متخصص»، «اهمیت امنیت داده ها» و «مقاومت در مقابل تغییر» بعنوان بعضی از مهم ترین چالش های این حوزه نام برد؛ وی در عین حال، بر ضرورت اتخاذ استراتژی های مناسب برای غلبه بر این چالش ها تاکید کرد.
دبیر ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات، قانون جهش تولید دانش بنیان را ابزاری کارآمد برای حرکت بسمت تحول دیجیتال در صنایع لاستیکی و بهره گیری از فناوری های نوظهور دانست و از فعالان این حوزه خواست تا با استفاده از این قانون، به توسعه و پیشرفت این صنعت کمک کنند.



1403/10/08
12:55:07
0.0 / 5
62
تگهای خبر: ارتباطات , اینترنت , اینترنت اشیا , تكنولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
مهندس وب
مهندس وب web engineers