هواپیمای هیبریدی ناسا یک گام در راه کاهش گازهای گلخانه ای

هواپیمای هیبریدی ناسا یک گام در راه کاهش گازهای گلخانه ای

مهندس وب: ناسا (اداره کل ملی هوانوردی و فضای آمریکا) در نظر دارد با نصب سامانه هیبریدی جدید روی هواپیمای دش 7، انتشار گازهای گلخانه ای را کم کند.


به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از وبگاه ناسا، مراسم رونمایی ویژه از هواپیمای دَش ۷ (Dash ۷) شرکت مَگنی ایکس (تولیدکننده موتور برای هواپیماهای الکتریکی) که به یک هواپیمای هیبریدی تغییر داده شده، برای عموم مردم انجام شد.
رونمایی از این پروژه تحقیقاتی به میزبانی مگنی ایکس در فرودگاه بین المللی کینگ کانتی در شهر سیاتل ایالت واشینگتن آمریکا با حضور مقامات مگنی ایکس و ناسا (اداره کل ملی هوانوردی و فضای آمریکا) صورت گرفت.
قرار است از این هواپیما برای پژوهش های هوانوردی پایدار در پروژه نمایش پرواز پیشرانه برقی ناسا (EPFD) استفاده گردد.
پروژه نمایش پرواز پیشرانه برقی ناسا، همکاری بین ناسا و صنعت برای نشان دادن قابلیت های فناوری های نیروی محرکه هواپیماهای الکتریکی در پایین آوردن انتشار گازهای گلخانه ای است که جهت استفاده در هواپیماهای تجاری آینده در اواسط دهه ۲۰۳۰ میلادی، هدف گذاری شده است.
شرکت مگنی ایکس، یک سامانه هیبریدی جدید برای انجام آزمایش هایی روی زمین و در پرواز، روی هواپیمای دَش ۷ نصب می کند. در جلوی هواپیما یک پیشرانه الکتریکی قرار دارد که این شرکت آنرا با هواپیمای فعلی ادغام می کند تا یک سامانه پیشرانه هیبریدی بسازد.
ناسا از داده های جمع آوری شده از این آزمایش ها برای شناسایی موانع و به حداقل رساندن آنها برای صدور گواهی برای این تکنولوژیهای جدید و اطلاع رسانی در حوزه استانداردها و مقررات جدید برای هواپیماهای الکتریکی آینده استفاده خواهدنمود.
ناسا در نظر دارد با پروژه نمایش پرواز پیشرانه برقی خود اطمینان حاصل کند که هوانوردی الکتریکی قسمتی از آینده پروازهای تجاری خواهد بود.
پروازهای هواپیمای دش ۷ با سامانه پیشرانه هیبریدی برای سال ۲۰۲۶ میلادی برنامه ریزی شده اند.



منبع:

1403/06/07
09:33:21
0.0 / 5
226
تگهای خبر: آموزش , پروژه , تكنولوژی , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
مهندس وب
مهندس وب web engineers