آخرین خبرها از اتصال پیامرسان ها به یکدیگر

آخرین خبرها از اتصال پیامرسان ها به یکدیگر

مهندس وب: درحالی که طبق برخی اظهارنظرها، قرار بود پیامرسان های داخلی تا آخر سال 1401 به یکدیگر متصل شوند، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بتازگی از تحقق این امر تا پایان فروردین ماه آگاهی داده است.



به گزارش مهندس وب به نقل از ایسنا، پشتیبانی از پیام رسان های داخلی در سال ۱۴۰۱ بیش از پیش توسط دولت سیزدهم و وزارت ارتباطات مورد توجه قرار گرفت، بااینکه این مسئله طی سالهای گذشته هم مطرح شده بود. بدنبال رونمایی از آئین نامه پشتیبانی از کسب و کارهای دیجیتال و ورود کاربران به پیام رسان های داخلی بحث تعدد سکوها عنوان شد.

کاربران پیام رسان های داخلی بر این باور هستند که پراکندگی در پیام رسان های داخلی، چند دستگی سردرگمی مخاطب را به همراه دارد، بدین سبب بهتر است همه با یک عنوان واحد ادغام شوند تا کیفیت خدمات بیشتر و از پراکندگی مخاطب هم جلوگیری شود، در همین راستا بحث اتصال پیام رسان های داخلی به یکدیگر عنوان شد.

اتصال داخلی میان پیام رسان ها (اینترکانکشن) یا MXP به مفهوم ایجاد امکان ارسال پیام از مبدا یک پیام رسان ایرانی به سایر سکوهای مشابه بومی است. درباره ی چگونگی عملکرد این سرویس گفته شده که این کار با دو روش کلی برای پیاده سازی ارتباط داخلی میان پیام رسان ها یا mxp وجود دارد. روش خودکار که در این شیوه سرور mxp بطور خودکار مطلوب ترین مقصد برای ارسال پیام را انتخاب می کند.
بیشتر بخوانید:
ارسال پیام بین پیام رسان های داخلی برای اولین بار

اما در روش دستی هم فرستنده پیام ابتدا از سکوهایی که گیرنده پیامش در آنها عضویت دارد، آگاه خواهد شد، سپس مسیر ارسال پیام را به مبل خود انتخاب خواهد نمود و گفت و گو در پیام رسان انتخابی فرستنده صورت خواهد گرفت. آنگونه که مسئولان مربوطه گفته اند فاز اول این طرح ارسال متن و فایل است و تکمیل کانال و گروه در فازهای بعدی قرار دارد. در حال حاضر سه پیام رسان داخلی در این حوزه پیشتاز هستند و مقرر شده است پس از بروزرسانی جدید این توانایی با پیش فرض غیر فعال بر روی پیام رسان ها اضافه شود. به عبارتی این توانایی به اینگونه است که زمانی که نسخه جدید پیام رسان ها منتشر شود، در پیام رسان ها به طور غیرفعال وجود خواهد داشت.

بعد از فعال سازی، اگر مخاطبان کاربری در پیام رسان های دیگر هم آنرا فعال کرده باشند، با جست وجو، متوجه می شوند که می تواند با چه کسی ارتباط برقرار کند. به عبارت دیگر دو طرف باید اجازه کار را به پیام رسان های خود داده باشند تا این ارتباط شکل بگیرد. بطورمثال شخصی که از برنامه پیام رسان داخلی "بله" استفاده می نماید، می تواند بواسطه همان پیام رسان به کاربری که عضو پلت فرم فارسی دیگری همچون "ایتا" است، پیام ارسال نماید و یا کسی که در سکوی"ایتا" عضو است به کاربرانی که از سایر پیام رسان ها همچون سروش پلاس و آی گپ استفاده می نمایند، پیغام ارسال نماید.

به این صورت با اتصال متقابل پیام رسان ها کاربران می توانند پلت فرم های داخلی مورد علاقه خودرا نصب کرده و با ارسال پیام به سایر پیام رسان های داخلی دیگر ارتباط برقرار کنند و طبق گفته وزیر ارتباطات با نصب یک پیام رسان داخلی می توان با سایر پلتفرم های داخلی ارتباط برقرار کرد همین مسئله منجر به تقویت پیام رسان های داخلی خواهد شد. بااینکه گفته شده بود تست موفق اتصال آزمایشی دو پیام رسان داخلی انجام شده و با پیموده شدن مراحل عملیاتی آن تا پایان اسفند سال ۱۴۰۱ این اتفاق محقق خواهد گردید، اما بتازگی عیسی زارع پور-وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات زمان جدید اتصال پیام رسان ها به یکدیگر را اعلام نمود و گفت ارتباط میان پیام رسان های داخلی تا پایان فروردین ایجاد خواهد شد.




1402/01/20
11:37:26
0.0 / 5
424
تگهای خبر: ارتباطات , پیام رسان , خدمات , سئو
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
مهندس وب
مهندس وب web engineers